torsdag 21. oktober 2010

En skive med hjemmelaget



Første glasset med rødbeter er nå åpnet. Det smakte utrolig godt, og det å vite at dette er noe en selv har laget gjør ikke nytelsen mindre. Har foreløpig bare smakt vanlige sorten vi laget, den med karve, så vi har forhåpentligvis mer godt i vente når vi åpner den med stjerneanis og sort pepper.

Litt grov hjemmelaget leverpostei ble hentet opp fra frysen og lagt på brød fra ostehuset ilag med rødbetene:
Dette er selvfølgelig kun ment som en "uhu-se-hvor-gode-vi-er-å-lage-hjemmelaget-mat!" post, men jeg kan allikevel oppfordre alle til å lage hjemmelaget leverpostei f.eks til jul. Det smaker godt, og er et artig og litt anerledes gjør-det-selv prosjekt. Kanskje jeg kommer tilbake til det når det nærmer seg jul.

1 kommentarer:

Marianne sa...

Nam nam... såg skikkelig godt ut!